در این مقاله در نظر داریم علاوه بر قرار دادن لینک مستقیم دانلود نرم افزار VoIP تلفنی 3CX برای پلفرم های ویندوز، اندروید و IOS، به آموزش مختصر از نحوه ریجیستر کردن و راه اندازی داخلی سیپ روی این نرم افزار، بپردازیم.
دانلود نرم افزار 3cx
شما میتوانید در پایین به لینک دانلود اخرین ورژن نرم افزار 3CX Softphone برای ویندوز و اندروید دسترسی داشته باشید. در حال حاضر این آخرین ورژن این نرم افزار میباشد و بروی Windows 10 هم قابل نصب میباشد.
نرم افزار موبایلی و ویندوز 3CX در میان نرم افزار های رایگان موجود، از محبوبیت بسیار زیادی برخوردار است. شما میتوانید به سادگی یک داخلی سیپ از سرور VoIP خود روی آن ریجیستر کنید. به این ترتیب شما یک داخلی با عمکرد مناسب میتوانید روی گوشی موبایل و یا کامپیوتر و یا تبلت خود داشته باشید.
آموزش کانفیگ و راه اندازی
در اینجا در نظر داریم نحوه راه اندازی و کانفیگ نرم افزار 3cx روی کامپیوتر برای شما به شکل تصویری آموزش دهیم. نحوه راه اندازی روی گوشی موبایل و تبلت نیز هم به به شکل مشابه خواهد بود.
قبل از شروع باید این نکته را در نظر داشته باشیم. شما برای راه اندازی یک داخلی SIP روی این نرم افزار، اول باید یک سرور ویپ داشته باشید. سرور VoIP بسته به نوع آن آکانت استاندار سیپ برای ریجیستر کردن روی نرم افزار و یا تلفن های IP خواهد داد. این سرور ویپ میتواند یک سانترال و یا مرکز تلفن تحت شبکه باشد و یا یک سافت سوئیچ نرم افزاری روی یک سیستم.
نکته
شما اگر یک سرویس سیپ از یکی از شرکت های ارائه دهنده خط SIP (مانند: شاتل، آسیاتک، شرکت مخابرات و …) تهیه کرده اید، دیگر نیاز به راه اندازی سرور ویپ و یا IP-PBX (سانترال ویپ) نخواهید داشت. فقط کافی است اطلاعات داده از سمت سرویس دهنده را در نرم افزار 3CX وارد کنید. در این حالت در واقع شما مستقیم به سرور این سرویس دهنده ها متصل میشوید.
ابتدا فایل مورد نظر را از یکی از لینک های بالا دانلود کنید. بعد از بالا آمدن نرم افزار برای اولین بار با پیغام زیر مواجه میشوید.
گزینه Create Profile را انتخاب کنید. گزینه Auto Provision در مواردی که مرکز تلفن و سیستم تلفنی شما 3cx است، کارایی خواهد داشت.
در صورتی که قبلا نرم افزار را باز کرده اید و این پیغام برای شما نمایش داده نمیشود. میتوانید از دکمه پایین و قسمت Accounts وارد مرحله بعد شوید.
در این مرحله بعد از انتخاب گزینه New میتوانید اطلاعات اکانت SIP خود را وارد کنید. تا در صورت نداشتن مشکل شبکه و زیر ساخت به سرور VoIP متصل شوید.
در این قسمت اطلاعات داخلی سیپ را باید وارد کنیم.
قسمت ۱ : برای درج اسم اکانت
قسمت۲ : برای درج شماره داخلی
قسمت ۳ : برای درج شماره داخلی
قسمت۴ : برای درج ID داخلی سیپ مورد نظر
قسمت ۵ : پسوردی که برای این اکانت روی سرور ویپ ست شده است.
قسمت ۶ : IP مربوط دسترسی به سرور ویپ مثلا ۱۹۲.۱۶۸.۰.۱۰۱:۵۰۶۰
قسمت ۷ : در واقع زیر کادر مربوط قسمت ۶ میباشد و برای دادن آدرس سرور در مواقعی که سرور در شبکه لوکال نیست کارایی دارد.
مطالب مرتبط
آشنایی با سافت سوئیچ و مرکز تلفن ۳CX
امکانات، آموزش و دانلود نرم افزار تلفنی GS Wave
آشنایی با امکانات نرم افزار ویپ ایزابل + لینک دانلود نسخه پایدار